Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tento dom stojí iba 26 tisíc € a postavený je len za 6 hodín: Kedykoľvek ho môžete presunúť na iné miesto – počkajte, až uvidíte interiér!

reklama:
reklama:
00 2.jpg
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu

Ak premýšľate, že Vaše súčasné bývanie nie je to pravé orechové a radi by ste zmenili svoje bydlisko, resp. svoj dom či byt, navrhujeme Vám, aby ste si to dopredu poriadne rozmysleli a vyskúšali nový typ domu, ktorý môžete kedykoľvek presunúť na iné miesto. Chvíľu budete bývať pri mori a následne sa môžete presunúť do hôr. Bude záležať len na Vás, kam sa vydáte. Ak si myslíte, že je to pre Vás nereálne a nie je žiadna možnosť, ako niečoho takého docieliť, máme nápad. Kúpte si dom za pár tisíc, postavte ho za pár hodín a bývajte v ňom kdekoľvek budete chcieť. Ide to!

01 1.jpg

Lacné, rýchle a dobrodružné

Veľa mladých rodín má problém s tým, aby zohnali poriadne bývanie. Byty sú dnes drahé a o rodinných domoch ani nehovoriac. Navyše mladí ľudia ešte nemajú toľko peňazí a túžia ešte po cestovaní. Čo tak bývanie a cestovanie spojiť v jedno? Nádherná predstava, ktorú je možné zrealizovať už za pár tisíc. Zaobstarať si taký alternatívny dom je dnes možné.

02 1.jpg

Ekologický prístup

Keď hovoríme o alternatívnom dome, nemáme na mysli žiadny dom z drevo-triesky, ktorý zničia väčšie búrky. Máme na mysli dom, ktorý sa vyrába z materiálov, ktoré sú porovnateľné s tými materiálmi, z ktorých sa vyrábajú klasické rodinné domy. Dom samozrejme obsahuje kúpeľňou, záchod, kuchyňu a všetky prvky ako pri  klasickom  rodinnom  dome. Navyše je dom moderný a ekologický, takže solárne panely, LED svietenie, čistička vody a eko vykurovanie sú samozrejmosťou.

03 1.jpg

Bývanie 21.storočia

Ak by sme sa pozreli na hlavné parametre takého domu, ktoré sú zároveň jeho obrovskými výhodami, potom je nutné spomenúť že: dom je možné postaviť za 6 hodín a stačia na to len 3 ľudia; pre stavbu nie sú potrebné žiadne betónové základy; moderný dizajn z neho robí bývanie 21.storočia. Pozrite sa na fotografie tohto domu a nechajte sa nimi inšpirovať do budúcnosti.

04.jpg
reklama:

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.