Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Staršia matka si vzala hypotéku, aby zaplatila synove štúdium: Ten ju nechal bez domova takmer na ulici – stal sa však boží zázrak!

reklama:
reklama:
14. septembra 2020 Správy od Diskusia()
Fb.png

Rodičia sú pre svoje deti schopní urobiť takmer čokoľvek. Prináša obete a snaží sa, aby potomkovia boli úspešní a mali zabezpečený dobrý život. Bohužiaľ nie každé dieťa je ochotné urobiť to isté pre svojich rodičov. Dobré oplatí zlým a starostlivosť nezáujmom. Svojich rodičov si vôbec nevážia.

01 5.jpg

Toto sa stalo aj 75-ročné žene z Guatemaly. Musela prehltnúť horkú pilulku, keď sa po celoživotnej starostlivosti o svojho potomka ocitla na ulici. Celá rodina sa k nej obrátila chrbtom. Predtým, než sa jej život zmenil na nočnú moru, mala Catarina Raymundo pekne zariadený domov a slušný obnos v banke. Vplyvom nešťastného osudu ale táto obetavá matka skončila ako bezdomovec.

Syn sa chcel stať účtovníkom

Sama pochádzala z chudobných pomerov, ale napriek tomu bola schopná sa v živote dobre zaopatriť. V Guatemale je ťažké nájsť dobre platenú prácu, a tak keď sa jej syn rozhodol, že chce ísť študovať účtovníctvo do Spojených štátov, chcela ho podporiť. Štúdium v ​​zahraničí ale nie je lacná záležitosť. Catarina si teda, hoci nerada, rozhodla vziať pôžičku, aby zaplatila synov pobyt v zahraničí.

Pokračujte v čítaní článku na ďalšej stránke

reklama:

Otvoriť prezentáciu, kliknite sem:

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.