Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ktorým potrubím pretečie voda rýchlejšie? A čo odkrýva vaša voľba?

reklama:
reklama:
16. septembra 2021 Správy od Diskusia()
potrubia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
potrubia youtube.com

Aj taká vec ako uvažovanie, o vás môže mnohé vypovedať. Dnes si to dokážeme a výsledky vás určite prekvapia. Na obrázku vidíte štyri spletité potrubia. Vyberte si to, ktorým podľa vás pretečie voda najrýchlejšie. Potom prejdite k výsledkom podľa svojho výberu.

potrubia
potrubiayoutube.com

Potrubie A

Ste nesmierne inteligentný človek. Vaša inteligencia a neutíchajúca túžba rozširovať svoje znalosti z vás robia veľmi úspešného človeka. Vaše okolie vám vaše ambície a inteligenciu závidia a mnohokrát nie v dobrom slova zmysle.

Potrubie B

Ste človek, ktorý stojí nohami pevne na zemi. Za svoje činy cítite vždy zodpovednosť a ostatní vedia, že sa na vás môžu vždy spoľahnúť. Okrem toho ste extrémne empatickí a tvrdohlaví čo sa týka dosiahnutia vašich cieľov.

Potrubie C

Ste umelecky nadaným človekom. Kreativita je rozhodne vašou najväčšou silou. Váš život začína hlavne v noci. Ľudia s vami radi trávia čas, pretože sa nikdy vo vašej prítomnosti nenudia.

Potrubie D

Ste ten typ človeka, ktorý starostlivo zváži všetky pre a proti, ako prijme dôležité rozhodnutia. Nemáte radi prekvapenia, čo vypovedá o vašej disciplinovanosti. Okrem toho ste veľmi pokojní, nikdy nestrácate svoju rovnováhu.

reklama:

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.