Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Urobte si pizzu trochu inak a pridajte do cesta skyr

reklama:
reklama:
domáca pizza
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Urobte si pizzu trochu inak a pridajte do cesta skyr Foto: s://www.freepik.com

Obľúbené jedlo v novom šate! Objavte, ako obyčajnú pizzu premieňa na kulinársky zážitok prídavok netradičného mliečneho produktu. Tento recept na pizzu so skyrom neosloví len milovníkov experimentov v kuchyni, ale aj tých, ktorí hľadajú zdravšiu alternatívu tradičných pochúťok.

Pizza, ktorá láme pravidlá a zároveň osviežuje tradičný recept, môže byť ideálnym riešením pre večeru, keď sa vám nechce tráviť hodiny pri sporáku. S prídavkom skyru, islandského mliečneho produktu, ktorý nie je ani jogurt, ani tvaroh, ale ponúka to najlepšie z oboch, získate nielen nový chuťový rozmer, ale aj dodatočnú porciu bielkovín. Skyr pridáva tejto domácej pizze nielen nezvyčajnú, ale aj lahodnú chuť a zároveň sa postará o to, že vaše jedlo bude zdravšie.

Začnite s týmto inovatívnym receptom a prekvapte svoju rodinu či priateľov na večeri. Navyše, tento recept je skvelým spôsobom, ako zužitkovať zvyšky suroviny z chladničky a premeniť ich na štýlovú večeru.

pizza
Urobte si pizzu trochu inak a pridajte do cesta skyrFoto: www.freepik.com

Suroviny

K základným surovinám ako hladká múka, prášok do pečiva, soľ, skyr, strúhaná mozzarella, cherry rajčiny, vajíčka, slanina a baby špenát, pridajte na zvýraznenie chuti čerstvé bylinky podľa výberu – bazalka, oregano či tymián dodajú vašej pizze nezameniteľný charakter.

Postup

Recept začína tradičným spôsobom miešania suchých surovín, ku ktorým sa pridá skyr, aby sa vytvorilo cesto. Tento krok zabezpečí, že vaša pizza bude mať ten správny základ. Po rozdelení cesta a jeho rozvaľkaní na placky prichádza na rad vrstvenie surovín, kde sa medzi klasické ingrediencie vmiešajú aj vaše obľúbené bylinky. Pečenie pri vysokej teplote zabezpečí krásne zlatistú kôrku a dokonalú chuť

reklama:

K téme

Najčítanejšie za týždeň

Bezplatné novinky z Bratislavy raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Diskusia

Odporúčame

Copyright © BratislavaDen.sk Všetky práva vyhradené. BratislavaDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.